Bloglovin'de takip ediniz :)

Follow on Bloglovin

8 Şubat 2013 Cuma

Perlodent Diş İpi

Merhabalar..
Bugün benim için vazgeçilmez bir alışkanlıktan bahsedeceğim..Diş ipi kullanmak..
Düzenli olarak kullananlar bir süre kullanmayınca kendilerini çok rahatsız hisseder..Hiç kullanmamış ve ilk kez kullananlar da "bu güne kadar neredeydin ey diş ipi?" der :) Çok tecrübe ettim, çookk insanı da diş ipi kullanıcısı yaptım oradan biliyorum.
Diş sağlığını korumak için diş ipi önemli bir yapıtaşıdır bence.Ha sık kullanılmalı mı? Bence hayır.Hiçbir şeyin fazlasının iyi olmadığı gibi bu da öyle.

Çok bilindik markaların diş ipleri biraz tuzlu gelebiliyor haliyle.O yüzden başlangıç olarak uygun fiyatlı ve nisbeten kolay ulaşılabilir bir ürünü paylaşayım:
-Perlodent-

Bu marka çoğunuzun bildiği üzere Rossmann'da satılıyor ve fiyatı çok uygun, 3-5 lira arası olmalı,bu yedekteydi o yüzden tam hatırlamıyorum.
Bu ürün mumlu yani biraz esnek,kaygan yapıda, daha konforlu temizlik sağlıyor.Perlodentin diş iplerinin çoğu mumsuz ; alırken dikkat ederek alın.Eğer dişleriniz sık dizilimliyse  mumlu olanlardan tercih edin bence.
Bazı diş ipleri aromalı oluyor(mentol vs.) Ağzınızda tat bırakmasını istemiyorsanız uygun bir ürün,tadı ya da kokusu yok.

Bir de daha farklı yapıda olan diş ipleri var,mesela Sensodyne'in diş ipi kuru haldeyken ince bir ip gibi ama dişe geçip ıslanınca kauçuk gibi bir yapısı olduğunu görüyorsunuz ve inanılmaz konforlu , güzel.Ben genelde onu kullanıyorum ve onun fiyatı da oldukça uygun..

Daha önce hiç diş ipi kullanmadıysanız bir deneyin 

Güzel günler,sağlıklı dişler :)


2 yorum:

  1. merhaba canım,blogumda güzel bir çekiliş/etkinlik var gelmek istersen sevinirim ve beklerim :)
    http://sevonugozunden.blogspot.co.uk/2013/02/cantani-gosterilk-cekilisetkinlik.html
    sevgilerle ♥♥♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Davet için teşekkürler..tabi ki katılırım :)

      Sil

yorumlarınız değerli =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...