Bloglovin'de takip ediniz :)

Follow on Bloglovin

23 Şubat 2013 Cumartesi

YOL ARKADAŞIM :) Philips GoGear RaGa


Merhabalar..
Bu gün kozmetik dışı bir konudan bahsetmek istedim.Sonuçta deneyimlerimizi,sevdiğimiz ve sevmediğimiz şeyleri paylaşıyoruz buralarda..ve siz de okuyup değerli vaktinizi ayırıyorsunuz :)
Evet,bu gün sevgili arkadaşımı, mp3'ümü sizinle tanıştırmak istedim.
Kendisini bir buçuk yıldır çok severek kullanyorum.

Ben kendimi bildim bileli ciddi manada bir müzik tutkunuyum..Bir kız çocuğu düşünün ki 6-7 yaşındayken kaset koleksiyonu olsun,radyodan kendi şarkılarını kaydetsin :) ve hem Muazzez Ersoy hem de Madonna müptelası olsun.Ben öyleydim işte..Ve hiç değişmedi bu müzik sevgim..
Kendimi bildim bileli bir cep radyom olmuştur. mp3 furyası yaygınlaştığında ortaokuldaydım ama ona verecek para olmadığı için ancak harçlıklarımı biriktirerek üniversitenin ilk yılında bir mp3'üm oldu. 
Sonra mp3'li telefonlar yaygınlaştı, o akıma da kapıldım tabi :) Kimsede yokken daha fazla şarkım olsun diye 4 GB'lık kart alıp içini tıklım tıklım doldurdum:) ve yaklaşık 2 sene öncesine kadar da kullandım.
Ama Sevdiğim:) tv'de telefondan müzik dinlemenin radyasyona daha fazla maruz kalmaya neden olduğunu öğrenince bana gidip bunu almış :)

Özelliklerine bakalım:
*Bendeki 2 GB ve bana yetiyor bu aralar :) ve bu ürün çok sık indirime giriyor,60 lira gibi komik bir fiyata alabilirsiniz.
*Pil ömrü harika! Bana bu kadar dayanan ilk cihaz :)
*İçinde Philips Song Bird adlı kendi programı var kolayca işlem yapabiliyorsunuz
*Sesli kitap yükleyip dinleyebiliyorsunuz,içinde de deneme amaçlı birkaç kitaptan alıntı var.
*Ses kalitesi çok iyi, tercih ettiğiniz kulaklıkla ve ekolayzer ayarıyla harika bir şey olur.
*Çok çok hafif,varlığını cebinizde hissetmiyorsunuz.

Böyle bir ürüne ihtiyacınız varsa şiddetle tavsiye edilir :)


3 yorum:

  1. işte bu şahane bende uzun zamandır telefonla idare edip mp3 almak istiyordum ama bir kaç tanesinin ses kalitesinin olumsuzluğu ve bozulmalarını görünce vazgeçmiştim en yakın zamanda gidip bundan edineceğim.Sormak istediğim birşey var hani ses kalitesi ayarı demişsiniz ya siz nasıl ayarladınız birde kulaklığınızın markası ne?birde son olarak ben bunu almak istesem modeline ne diye söyleyip alacağım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Şimdii,ses ayarını(ekolayzer) menüden yapabiliyorsun,çok kolay.İster kendi özel ses efekti seçeneğinde bırakıyorsun istersen rock,pop vs. ayarına getiriyorsun.Bir de ben normalde silikon destekli kulak içi kullanıyordum(Philips) ama dış sesleri tamamen engellediği için(dünyadan kopuyorsun :) ) kendi kulaklığına döndüm.Ama Philips Extra Bass kulaklıkları tavsiye ederim,çok iyi..Modeli de başlıktaki isim:Go Gear Raga.Bunun ileri modelleri de ver netten araştırabilirsin.Daha geniş hafızalı ya da daha gelişmiş ve renkli ekranlı olanları falan var..Umarım cevaplarım yeterli olmuştur,sevgiler:)

      Sil
  2. çook teşekkür ederim cevabınız için teknosalarda satılyor değilmi? kafaya koydum alacağım hani renkli ekranı var demişsiniz ya onların şarjı çabuk bitebilir kanaatimce bu daha güzel ee okadar övgüyü hakediyor yol arkadaşınız

    YanıtlaSil

yorumlarınız değerli =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...