Bloglovin'de takip ediniz :)

Follow on Bloglovin

13 Şubat 2013 Çarşamba

Kermit beni misafir etti / KONUK YAZARIM :)

MERHABALAR..
BEN 2. KEZ KONUK YAZAR OLDUM VE ÇOK MUTLUYUM BUNUN SEBEPLERİNDEN BİRİ SEVGİLİ BLOG SAHİBESİNİN SAMİMİYETİ VE İLGİSİ, BİRİ DE ONUN İLK KONUK YAZARI OLMAM :)
UMARIM YAZIMI BEĞENİRSİNİZ.. BU ARADA KERMİT 'İ DUYMAYANINIZ YOKTUR ZATEN :)


NUXE Réve de Miel



Merhabalar..
Ben Witchinpurpleplanet blogunun yazarı Burcu. Sevgili Kermit ve Mamonteka'nın Nuxe çekilişinin talihlilerinden biriyim ve benim için asıl önemi de kazandığım ilk çekiliş olması :)
Kermit incelik göstererek ürünümün yorumunu yayımlayabileceğini söyledin ben de seve seve kollarımı sıvadım,umarım yorumlarım faydalı olur :)
Başlayalım mı ?

NUXE DUDAK NEMLENDİRİCİ (Réve de Miel- Bal Rüyası)

Adından anlaşılacağı üzere içeriğinde bal var(akasya balı), bunun haricinde çok çeşitli ve güzel bir muhteviyata sahip, ambalajı açmadan resmini çektim,tam olarak okuyabilelim diye :)




! Koruyucu madde,mineral yağ,renklendirici,suni parfüm ve hayvansal madde içermiyormuş.. Yani benim gibi çok hassas ciltler ve aldığı ürünün vegan olmasına dikkat edenler için çok iyi :)

Ben ürün geldiği günden beri sürekli bunu kullanıyorum ve memnun kaldığımı söylemeliyim. İçeriğinin çoğu doğal yağlardan oluştuğu için kremsi değil mumsu bir yapısı var.Buna alışmam 1-2 gün sürdü çünkü genelde yumuşak yapıda şeyler kullandım son zamanlarda.


Nemlendirmesi başarılı,benim çöl dudaklarımı bile yumuşattı :)
Bir de en hoşuma giden özelliği kokusu oldu , kapağı açar açmaz tatlı bir narenciye kokusu geldi burnuma. İçeriğine baktım ki greyfurt yağı varmış :)


Nuxe ünlü bir Fransız markası, ürün de memleketinde üretilmiş,
açıldıktan sonra 1 sene saklama süresi var.
Fiyatını online sitelerden öğrenebilirsiniz, burda söylemeyeyim, malum hediye :)


Ama söylemeliyim ki fiyatı markasına , içeriğine ve performansına göre çok uygun.
Tavsiye edilir :)

Kermit samimiyeti ve bana bu güzel paylaşım için şans vermesiyle tekrar kalbimi kazandı,
 teşekkür ediyorum :)
Güzel günler..


*Bu yazı Witchinpurpleplanet blogunun sahibesi sevgili Burcu tarafından yazılmıştır.Ayrıca kendisi ilk konuk yazarımdır ^_^ Beni kırmayıp deneyimlerini bizlerle paylaştığı için çok teşekkür ediyorum ... Hevesine nezaketine hayran kaldım. Sizin de bu güzel arkadaşı tanımanızı isterim, blogunu karıştırın didikleyin tavsiyemdir ^_^ Ayrıca Nuxe etkinlik sponsorumuz olan kozmetikmarkalar.com ' a hepimiz adına teşekkür ediyorum. Kazananların hediyeleri çok çabuk ulaştı ve ürünlerinden memnun olmaları bizi ayrıca mutlu etti. Ürünü edinmek isteyenler %20 indirimden faydalanabilir  buraya clickleyerek :) 

2 yorum:

  1. Güzel sözlerinle çok mutlu ettin beni Burcu ^_^ Her zaman beklerim , keyifle okudum yazını . Ayrıca bu yazıdan sonra denemeye niyetlendim Reve de miel'i :))

    YanıtlaSil

yorumlarınız değerli =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...