Bloglovin'de takip ediniz :)

Follow on Bloglovin

24 Ocak 2013 Perşembe

MASKARA

INNOVA INNOCİLS HIGH VOLUMİZİNG MASCARA

Çekiliş yazısı paylaşmaktan yazı giremedim bugün :)


Evet sizi sevgili maskaramla tanıştırayım.Bu ürünün yorumunu rahaatça yapabilirim çünkü bitmek üzere hatta kurumaya yüz tuttu :)
  -Bu maskarayı neler bekleyerek aldım?
Benim kirpiklerim orta hallidir, biraz hacim ve uzatma etkisi yeterli diyerek bakarım maskaralara.Çünkü kapkara ve gözleri çipil çipil gösteren maskara uygulamalarından hiç hoşlanmam.Doğal ve dolgun,o kadar..

  -Beklentilerimi karşıladı mı?
Oldukça kullanışlı bir ürün.Alırken tereddütlüydüm çünkü bu marka hakkında iyi ve kötü çok şey duydum.Mesela farlarından nefret ediyorlar :) Aynen istediğim oranda dolgunluk ve uzatma etkisini aldım.Yoğun uygulamayı denediğimde de çok topaklanma yapıp çirkin bir görüntü oluşturmadı.

  -Sevdiğim yönleri?
Ağırlık yapmıyor..Gözlerim çok hassastır,her şeyi süremem ve çoğu zaman göz makyajını yaptıktan bir süre sonra ağırlık ve rahatsızlık hissederim.Bu ürünü çok rahat kullandım.

  Bir de: Göz makyajı konforu için 1. etken göz kaleminin kalitesi  2. etken rimel kalitesi ve hafifliğidir bence.
Gözünüzde rahatlıkla kullanabileceğiniz,mümkünse de sabitlenen bir göz kalemi ve ağırlaştırmayan,akıp kokmayan bir rimel benim için makayjın %50 sidir (bu arada en önem verdiğim makyajın göz makyajı olduğu ortaya çıkar :)  )

  -'Keşke' leri : Tamam ,waterproof (suya dayanıklı) değil ama nem görse bile gevşeyen bir yapısı var. Bir de gözde çok durduğunda (7-8 saat kadar) birazcık dökülme yapıyor.Bence çalışan bayanlar bu özelliğini pek sevmeyecek :)



  Fırçası klasik yapıda,tel tel ayırmasa da çok yapışma da yapmıyor.Ürün Türk malı.
Normal fiyatı 25-30 arası galiba.Ben indirimden 19 liraya almıştım.
Merak ediyorsanız deneyin derim..

Güzel günler..


2 yorum:

  1. selam..bu rimeli bendekullanmıştım. satıcı bayan öve öve bitiremedi ama ben çok beğenmedim açıkcası. Yoğun ve kirpiklerde güzel duran rimelleri seviyorum. Bu ara da blogundaki mor rengi çok beğendim.Tarzımızda aynı gibi görünüyor.Ortama yeni girdim sayılır. Bana da bekliyorum. www.cosmodemo.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar..bana bunu satan bayan" öyle kocaman kirpiklerim olsun diyosan başka bişi al" demişti bende" yooo"diyerek bunu aldım.Beklentiler farklı olabilir tabii :) ve de bizim gibi taze bloggerlar birbirine destek olmalı,hemen bakıyorum bloguna :)

      Sil

yorumlarınız değerli =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...