Bloglovin'de takip ediniz :)

Follow on Bloglovin

30 Ocak 2013 Çarşamba

FİLM - PENELOPE

PENELOPE



Sinemalar.com özeti :

Kuşaklar öncesinden gelen bir lanetin etkisi altında bir domuz burnuyla doğan Penelope, asil ailesinin ev hapsinde büyümüştür.Lanetin bozulması için Penelope'nin birisiyle evlenmesi gerekmektedir.Bu görevi asiller için çöpçatanlık yapan bir şirket üstlense de,Penelope'nin adayların karşısına çıkması hiç de kolay olmayacaktır.Gelen her aday Penelope'yi görünce kaçmaktadır.Bu süreç yıllar boyunca böyle devam etse de, Penelope'nin resmini çekmek isteyen bir dedektifin kumarbaz Johnny'i bu iş için Penelope'nin yanına göndermesiyle herşey değişmeye başlar..

Yapım yılı: 2006 (ABD,İngiltere)

Naçizane Fikrim:
Bu filmi izleyince "ben bunu daha önce nasıl görmedim yahu?" dedim. Çok ilginç ve güzel bir senaryosu var bence.Kapılıp gittim,o yüzden "şunu bunu eksikti" diyemeyeceğim.İzlemem için sadece oyuncuları bile yeterdi vee özellikle de oyunculuğuna bayıldığım James McAvoy yeterdi :) Onu ilk kez Narnia Günlükleri'nde(ki o filme duyduğum sevgi ayrıdır..) görmüştüm ve çok beğenmiştim.

James McAvoy   James McAvoy

Bir de ayrıntılar çok güzeldi..Penelope'nin odasına bittim :) Gelinliği de biraz eski moda olsa da çok çok güzeldi ve yakışmıştı. Eğer izlerseniz,son sahnelerden birinde ufak boylu gazetecimizin nehirde süzüldüğü kayığın da onun boyuna uygun yapıldığı anlaşılıyor ve bu çok hoş bence...
Emek verilerek ve severek yapılmış bir film olduğu çok belli..
Yazı uzun oldu biliyorum ama film biraz önce bitti ve duygularım yoğunken yazayım istedim..

Güzel günler..

2 yorum:

yorumlarınız değerli =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...