Bloglovin'de takip ediniz :)

Follow on Bloglovin

26 Ocak 2013 Cumartesi

ESSENCE FAR PALETİ

Essence Sun Club Far Paleti ( 01-South Beach )


Merhabalar..
Bu aralar Essence markasına yeni ürünlerin gelmesiyle merak eden ve deneyen çok blogger oldu :) Ben yeni serilerle haşır neşir olamadığım için elimdekini tanıtayım istedim.
Bu far benim favori renklerimin tümünü içeriyor.Hatta işin aslı ben bu paleti tek bir renk için aldım :)


Hani şu 2. sıradaki 2. far var ya o benim lisedeki rengimdi :D tabi tüm göz kapağına uygulayıp Serpil Çakmaklı makyajı yapmıyordum :)  (Onu eleştirdiğimden değil,bana o makyaj hiiiççç yakışmıyor :)  ) Göz altıma göz kalemi gibi uyguluyordum ve her gören rengini sorardı.

RENK GÖRÜNÜMLERİ:

Yeşiller

Kahveler

Turuncu

Farlar için en çok merak edilen 2 soru vardır ya hani, kendimce bu ürün üstünde cevaplayayım  :

1-Renk vermesi (pigmentasyon): En baştaki yeşil var ya o feci güzel renk veriyor bence. Özellikle gece makyajı için çok iyi bir renk olduğu kanısındayım. Onun dişindakilerin renk vermesini beğenmedim.  Özellikle kahve tonlar,hele de en açık renklisi beni tamamen hüsrana uğrattı.
Bir de turuncuyu ne kadar sürersem süreyim renk vermemekte ısrar etti köftehor.Oysa ki onu çok beğenmiştim :)

2-Kalıcılığı: Öyle tüm gün gözünüzde taşıyacaksanız istediğinizi alamazsınız bence.Far bazı ile uyguladım ama uçma ve dağılma yaptı yine de.Bir de benim gibi gözüyle çok uğraşan biriyseniz illet olabilirsiniz :) Resimden de anlaşıldığı üzere ufak ufak bolca sim var içinde,daha mat olsa iyi olurdu gibi..

 Gerçi bu kadar para verdiğim üründen de çok şey beklememek en iyisi ama bu markanın ürünlerinden genel olarak memnun kalan biriyim,ondan böyle hissettim demek :)

ARKA YÜZ VE İÇERİK:


Ürün Çin üretimi (yine aldıktan sonra gördm üf :( Bu yeşil yüzünden hep ). Fiyatının 10 küsür lira olması lazımdı.Ürüne Gratis'lerden ulaşılabilir.

Güzel günler..








2 yorum:

yorumlarınız değerli =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...